kucke-li-lo

Alla inlägg den 27 september 2011

Av Li-Lo - 27 september 2011 16:01

Jag har påbörjat vägarna som bär till den Nya Li-Lo!


Av olika anledningar har det inte gått riktigt i den hastighet som var planerad. Sjukdom och arbetsresa har sinkat lite.

Men nu jäklar!

Förra veckan var det premiär i gymmet. Alltså, det ÄR verkligen genuint tråkigt!   

 Dessutom tänkte jag inte på att ta med glasögon, så inte kunde jag se vad det var tänkt att jag skulle göra, hur jag skulle göra det och varför! Se där, ännu en orsak till att det inte är kul, allt detta pysslande med att ÄNDRA.

 Det ska flyttas vikter, jag är för kort osv. På de här andra apparaterna är det teknologi som om man skulle flyga ett plan eller nåt. (dessutom luktar det skunk om allt man håller i) Så vi cyklade lite, rodde lite, jag testade ett par av maskinerna och så rodde vi en stund till.

 


Vi får se, det kanske blir bättre om jag ser vad det är jag ställer in? Idag ska det bli stavgång, då får jag i alla fall vara ute och jag slipper ställa in en massa avancerad teknik.

Rökt har jag gjort lite, lite men det är inte gott och jag känner att det kommer gå, på mitt sätt. Inga pekpinnar eller goda råd, tack!

Äter sunt, det gör jag och har alltid gjort. Mitt problem är väl snarare att jag tycker för mycket om mat, det är ju gott! Jag har svårt att SPÄKA mig genom att avstå. Men eftersom jag dricker så himla lite alkohol nu för tiden, så kan jag väl i alla fall få äta när det är gott, va?

Å nu kommer vintern snart och lite värmande hull kan man gott behöva, så det så!


                  Pussen då

Presentation


Är det nåt som gör mig glad, så är det KOMMENTARER!!!
Jag besvarar dem alltid HÄR på plats.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards