kucke-li-lo

Direktlänk till inlägg 27 september 2011

Jajamen

Av Li-Lo - 27 september 2011 16:01

Jag har påbörjat vägarna som bär till den Nya Li-Lo!


Av olika anledningar har det inte gått riktigt i den hastighet som var planerad. Sjukdom och arbetsresa har sinkat lite.

Men nu jäklar!

Förra veckan var det premiär i gymmet. Alltså, det ÄR verkligen genuint tråkigt!   

 Dessutom tänkte jag inte på att ta med glasögon, så inte kunde jag se vad det var tänkt att jag skulle göra, hur jag skulle göra det och varför! Se där, ännu en orsak till att det inte är kul, allt detta pysslande med att ÄNDRA.

 Det ska flyttas vikter, jag är för kort osv. På de här andra apparaterna är det teknologi som om man skulle flyga ett plan eller nåt. (dessutom luktar det skunk om allt man håller i) Så vi cyklade lite, rodde lite, jag testade ett par av maskinerna och så rodde vi en stund till.

 


Vi får se, det kanske blir bättre om jag ser vad det är jag ställer in? Idag ska det bli stavgång, då får jag i alla fall vara ute och jag slipper ställa in en massa avancerad teknik.

Rökt har jag gjort lite, lite men det är inte gott och jag känner att det kommer gå, på mitt sätt. Inga pekpinnar eller goda råd, tack!

Äter sunt, det gör jag och har alltid gjort. Mitt problem är väl snarare att jag tycker för mycket om mat, det är ju gott! Jag har svårt att SPÄKA mig genom att avstå. Men eftersom jag dricker så himla lite alkohol nu för tiden, så kan jag väl i alla fall få äta när det är gott, va?

Å nu kommer vintern snart och lite värmande hull kan man gott behöva, så det så!


                  Pussen då

 
 
Ingen bild

tove

27 september 2011 16:53

inga pekfingrar eller råd men får jag säga att jag tycker du är duktig? Vet hur svårt det är att sluta och man kan bara göra på sitt sätt.

Gym är aptråkigt, jag lyssnar på musik, kollar tv och läser tidningen för att överleva.
kram på dig rara

Li-Lo

27 september 2011 19:59

Jaa, jag försöker i alla fall!
Jag är lite sugen på att prova det som heter ITrim, alla som går gillar det. Fast det är ju liiiite dyrare än 100 spänn om året!

Kram

 
Ama de casa

Ama de casa

27 september 2011 17:52

Jag tycker att du är jätteduktig! Här kommer lite applåder:
*klapp,klapp,klapp*
:-)

Själv har jag inte ens öppnat den däringa boken... :-(

http://amacasa.wordpress.com

Li-Lo

27 september 2011 19:58

Och här bugas det djupt för applåderna! Eller nära på, vi pinnade på över en timme med pinnarna

 
Gun

Gun

27 september 2011 21:44

Men oj vad duktig du är! Jag måste också träna, för ryggens skull, men orkar just nu inget annat än jobba och i bästa fall sköta hemmet lite slarvigt sådär. Gym är uteslutet för min del, men pilatesbollen och hantlarna här hemma och stavgång, det är mina grejer i vanliga fall. Jag har aldrig rökt så några pekpinnar kan jag inte ge, och jag förstår dig fullständigt som inte vill ha några heller. :)

http://horni.blogg.se

Li-Lo

28 september 2011 08:49

Nääää..Jag är inte duktig, jag är mest rädd, för att blir skröpligare än nödvändigt : )

 
habanero

habanero

28 september 2011 21:23

Kul att du kommit igång!
Det jag gillar näst mest med Itrim är att man slipper hålla på och flytta vikter och justera och greja.
Du ser inte ut att ha särskilt mycket eller någon hull alls vad jag kan se, men träning gör ju gott och är skööönt.Om inte annat så efteråt i alla fall.:)
Kramelikram

http://www.habanero.bloggplatsen.se

Li-Lo

29 september 2011 08:14

Det är precis det jag tycker verkar bra också, plus att det bara tar 30 min?
Hull har jag, men det är mest för att må bra, för att kunna åldras med lite stil och värdighet jag vill ändra på livsstilen lite.

Man får väl vara nöjd med att det är skööönt först efteråt, även om det med min ADHD natur känns viktigare att ha det bra NU!!!

Kramkram

(å när var det vi skulle ses?)

 
habanero

habanero

30 september 2011 12:21

Det är det jag gillar mest, att det bara tar 30 minuter att plåga HELA kroppen.
Jag kanske är lite åt det masochistiska hållet(eller hur det nu stavas)för jag tycker att det är lite skönt medan det pågår också.
Ja,när skulle det passa?Jag kan ta bussen åt ditt håll så tar vi en promenad och en fika(med ett bergänsat antal kalorier..) eller nåt till exempel.
Kramelikram

http://www.habanero.bloggplatsen.se

Li-Lo

30 september 2011 12:29

Det är det som verkar bra, och jag ska kontakta dem. När jag tittar på bilder, ser det dock ut som en del av grejerna skulle vara "knepiga" för såna med dåliga fötter och knän?
Vi kan väl facebooka? jag har ju min på sidan här...(den här helgen är lite uppbokad, men nästa kanske?)
Kramkram Liselotte

 
habanero

habanero

30 september 2011 19:31

Hmm, men de är bra på att hjälpa till om man talar om vad som är problemet.Och så får man ju provträna en gång, kostar inget.:)
Sagt och gjort, har skickat en vänförfrågan till dig,ids inte skriva mitt namn här, men initialerna är PK och kanske känner du igen mig på bilden
Kramelikram

http://www.habanero.bloggplatsen.se

Li-Lo

30 september 2011 19:46

Jag har bokat en provgång, nästa lördag!!!!
Duktigt va? ska genast kolla FB

Kramkram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Li-Lo - 18 oktober 2019 10:47


    Undrar hur många gånger jag har hört det under mina nästan 20 år på den här arbetsplatsen? Och troligen alla andra som arbetar i offentlig förvaltning.   Vanligtvis betyder det att personen i fråga anser att jag ska göra precis som den ...

Av Li-Lo - 28 mars 2019 16:17

    Nu har det varit rättegång och domen kom häromdagen. Det var min första erfarenhet av rättssystemet. En utmattande, krävande och lång sådan. Alltså, egentligen var det ju bara tre och en halv timme, men den tiden sög musten ur mig, på så må...

Av Li-Lo - 18 februari 2019 10:37

Jag behöver det, och varje enda liten gnutta av att någon annan kan känna igen sigoch kanske kan leda till att de tar klivet är så mycket värd, så mycket! Allt handlade om att till varje pris stanna kvar i Bubblan.   Den Bubbla vi hade från bö...

Av Li-Lo - 7 januari 2019 14:01

  Varför kastade du inte ut honom första gången?   Jag inser det är helt obegripligt för många vad som händer i ett förhållande med en man som misshandlar psykiskt och fysiskt. Det är något jag verkligen förstår, för hur skulle man kunna fatta?...

Av Li-Lo - 12 maj 2017 08:22

Små saker händer.     Det börjar ta sig på balkongen, även om de senaste dagarna inte precis inbjudit till långa sittningar. Annat var det förra helgen, då kunde jag sätta mig och avnjuta     en dansk vän. Vi trivs bra ihop, lagom mjuka...

Presentation


Är det nåt som gör mig glad, så är det KOMMENTARER!!!
Jag besvarar dem alltid HÄR på plats.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards