kucke-li-lo

Alla inlägg den 8 april 2011

Av Li-Lo - 8 april 2011 22:22



När man jobbar mitt i Stockholms city blir lunchpromenaden allt för ofta förlag till diverse affärer som råkar ligga så påpassligt i närheten.


Det är när jag och kollegan slinker in i någon sådan det händer...

Vissa saker ropar mitt namn när jag kommer in!  


Det är som tur är inte ofta jag bryr mig om oljudet, jag kan för det mesta helt ignorera skriken. Det är sånt man lär sig, först som minst i en stor familj, sen som mamma!

Somliga gånger klarar jag inte att stänga öronen, utan är helt enkelt tvungen att lyssna.  Som tur är lyssnar jag bäst till de som har svaga små röster priser! 


Grönt är min favoritfärg, speciellt neon-äppel-limegrönt.  Jag är också väldigt svag för svart och vitt i häftiga mönster.

   


Så vem kan klandra mig för veckan små inköp?


 


Och när man klär så himla bra i coola huvudbonader måste man ju helt enkelt ha en ny sommar hatt, eller?


Men som sagt någon slags filter måste jag ha, för gallskrik från exklusiva butiker eller hojtanden från annat än rea-på-rea uppfattar jag väldigt sällan. Sådana försök att få min uppmärksamhet blir sällan mer än små hesa viskningar jag lätt kan strunta i. Sicken jäkla tur för min plånbok att jag har sån selektiv hörsel va?


Pussen då  !


Av Li-Lo - 8 april 2011 14:56

 och att göra bort sej är förbaskat kul.


Just när man själv gör det är det sällan så himla skojigt, men det brukar bli roligare med tiden. När andra gör bort sig är det nästan alltid askul på en gång däremot.


Två bloggar jag läser tycks vara med i en hemlig klubb där man öppet och modigt redogör för sina bästa bortgörningar.


Gun och Ama har delat med sig av några godbitar, och här kommer lite av mina och andras:


I tonåren satt jag på bussen efter ett tandläkarbesök och log med min sedvanliga charm till höger och vänster. Kliver av bussen och när jag står framför spegeln i hallen där hemma upptäcker jag att jag har en grön och kletig snorbobba utsmetad på min helt bedövade överläpp! Hepp!


Som ganska liten rantade jag i sedvanlig ordning efter mina storebröder när vi campade i Danmark. På campingplatser brukar det vara rostfria rännor med flera kranar för handtvätt på toaletterna. Såklart jag blev glad när jag såg att de hade en i barnnivå på herrarnas, även om jag inte hittade kranarna!


 


Yster dans på diskotek i Spanien på den tiden tuttarna inte var fullt så långa och fortfarande höll sig hyfsat, men inte tillräckligt bra på plats utan BH. Hej, hopp va populär jag blev då den ena nassen så näpet (?) tittade ut ur linnets ärmhål.  


Även andra råkar ut för saker…


I tonåren fick jag och föräldrarna lust att hitta på något när vi satt och käkade söndagslunch. Moderna Museet fick det bli. Detta var alltså för LÄNGE sedan, när man fortfarande kunde ta bilen in till stan och parkera den i närheten av stället man skulle till. Vi spatserade runt och tittade på allehanda verk, när vi kom till Duchamps pissoar   blev mamma lite intresserad och böjde sig framåt för att se lite bättre. Vad hon hade glömt var, att på väg till staden hade hon öppnat upp kjolen lite, så när närtitttandet är klart och hon reser sig, hasar kjolen ner och lägger sig som en liten rar korv runt hennes vrister.



Min Pappa brukar berätta om en person som hade ett paket med avföringsprover, på väg till sjukhuset skulle han titta in till en bekant. Lämnade paketet i trappuppgångens fönster av förklarliga skäl. När han kom ut var det stulet!


 Pussen då   !

Presentation


Är det nåt som gör mig glad, så är det KOMMENTARER!!!
Jag besvarar dem alltid HÄR på plats.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards