kucke-li-lo

Alla inlägg den 11 januari 2011

Av Li-Lo - 11 januari 2011 11:26

I detta nu känner jag bara att jag inte kan skriva ett inlägg om svikna löften ena dagen och sen ge mig till att bryta ett nästa?


Alltså, jag har INTE rökt.

Ännu känns det inte ens jobbigt. Jo att gå upp för tre trappor som alternativ var jobbigt. Det kanske är nikotinplåstret?

Det är just det, det är ta mej fasen inte klokt att bli andfådd av några trappsteg.  Sen har det också varit så på sista tiden, att när jag går ensam och röker ute, på stan, att jag känner mig PATETISK!

En vuxen, mogen kvinna som går med en cig i nypan och tror hon är en cool tonårsbrud?! (inte för att det är det minsta coolt med tonårsbrudar som röker, men det är så jag känt mig)


Nu har jag nyss knatat uppför trapporna igen, tänker att jag ska göra som min fotbollstränare sa när jag var flicka: Gå på tårna. Herre min je, vilka spänstiga vader jag ska få   


Ska leta fram broddarna i afton, kan hända att jag spänner på mig dem och tar en kvällspromenad, eller också får jag ställa mig på Crosstrainern och gnissla en halvtimme.

Eller så följer jag med bror och svägerska till De Gamle, men har inte bestämt mig riktigt ännu.


Det känns i alla fall himlans bra än så länge. Den här gången (jo, det har varit några förut) är jag också mer inställd på taskig nattsömn ett tag, jag gillar verkligen inte att vara trött, men tänker stå ut!!!


Hoppas att det går bra för min favoritbloggare också, här kommer en liten truddelutt för att pigga upp oss!



 Heja, heja, heja, pussen då !


Presentation


Är det nåt som gör mig glad, så är det KOMMENTARER!!!
Jag besvarar dem alltid HÄR på plats.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards