kucke-li-lo

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2013

Rörigt, ruschigt och roligt.

Av Li-Lo - 27 augusti 2013 17:43


En gång när Bortbo-sonen kom hem från jobbet (han jobbar med lågstadiebarn) berättade han att han sagt till ett av barnen när de var i skogen och lekte och skulle gå hem.

”Skynda dej lite nu”

”Varför då?”

”Jag har saker att göra, ställen att vara på och folk att träffa”

Varpå det kloka barnet lugnt svarade:

”Det har inte jag”


Lite som sonen har jag det just nu, eller hade i alla fall i går.


Igår var jag på tre olika ställen inne i stan efter jobbet. Frissan (nu är den röda färgen jämn, fin och snygg, samt topparna kapade), sen gick jag (längre än jag trodde) för att titta in hos sonen - PÅ JOBBET!!

Där beställde jag en wrap, som var god och mättande, även om sonen blev så nervös av mammas besök att han glömde lägga i köttet…


Sen åkte jag buss en bit för att gå på boksläppsfest. Var ute i god tid, så jag tänkte gå en bit, den var också längre än jag trott (allt det här har alltså skett Norr om Slussen, därav min förvirring).


Där var det mingel, musik, bubbel, babbel och högläsning ur boken som jag självklart köpte och alldeles snart ska börja läsa. Det var också varmt, jättevarmt och allt mitt traskande tog ut sin rätt, så jag blev inte gammal där.


Sen trodde jag att det inte alls var långt till tunnelbanan, det var det.

Somnade helt ovaggad igår kväll.


Idag fortsätter flyttkarusellen på jobbet, de sista kollegorna och de sista pryttlarna har burits in (ja alltså kollegorna kunde gå själva!)

Det packas upp och placeras, ändras och fixas och dessutom svaras det på samtal.


På lunchen var jag tvungen att ila ut, måste ju för bövelen ha en    i morron när jag ska träffa en av mina favoritbloggerskor på lunchen. Det ska verkligen bli roligt att få se ännu en härlig person IRL, jag är jätteuppspelt, ju!


Förresten, på min nya arbetsplats krävs det att man forcerar fFEM dörrar för att ta sig ett bloss. Då är man ändå på ett ställe där man ”egentligen inte får röka”.


För att nå den anvisade platsen ska man forcera NIO dörrar och åka hiss fem trappor upp. Samt förstås traska genom otaliga korridorer.

Men väl däruppe:


 

Ganska så maffig utsikt, eller hur?

Självklart kommer vi inte gå dit, vem har tid med sånt?


Idag får jag jobba till 18.15, jag har det väl för bra. Det är jätte, jättetrevligt för dem som istället för att jobba kan sitta  och mysa i solen utanför mitt fönster.



 


Jag är inte alls avundsjuk…



                               Pussen då   !




 
 
Hörni

Hörni

28 augusti 2013 00:04

Men vad kul! Hälsa till Ama och ha det så trevligt. :)

http://horni.blogg.se

Li-Lo

28 augusti 2013 08:50

Jaa jättekul, jag är helt uppspelt :)

 
Ama de casa

Ama de casa

28 augusti 2013 20:49

Men inte skulle du väl... Men jag blev så glad över som nya wettexarna till min samling! Särskilt den som var så Ama-relaterad :-)

Nästa gång vi ses ska jag vara ute i mer god tid, så jag kan få ett besökspass. Den utsikten vill jag VERKLIGEN se!!!

Och du... Är det inte Belgobaren där utanför? Ett av mina favvoställen med så himla goda musslor :-)

http://amacasa.wordpress.com

Li-Lo

28 augusti 2013 21:09

Å jag som var så orolig att jag inte hittat någon ny till din samling.

Hoppas det inte är vinter då, för det är inget tak på terassen.

Visst är det Belgobaren! En av sonens kompisar jobbar i baren där inne, så det kan nog hända att jag piper in och testar en mussla nån dag :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Li-Lo - 18 oktober 2019 10:47


    Undrar hur många gånger jag har hört det under mina nästan 20 år på den här arbetsplatsen? Och troligen alla andra som arbetar i offentlig förvaltning.   Vanligtvis betyder det att personen i fråga anser att jag ska göra precis som den ...

Av Li-Lo - 28 mars 2019 16:17

    Nu har det varit rättegång och domen kom häromdagen. Det var min första erfarenhet av rättssystemet. En utmattande, krävande och lång sådan. Alltså, egentligen var det ju bara tre och en halv timme, men den tiden sög musten ur mig, på så må...

Av Li-Lo - 18 februari 2019 10:37

Jag behöver det, och varje enda liten gnutta av att någon annan kan känna igen sigoch kanske kan leda till att de tar klivet är så mycket värd, så mycket! Allt handlade om att till varje pris stanna kvar i Bubblan.   Den Bubbla vi hade från bö...

Av Li-Lo - 7 januari 2019 14:01

  Varför kastade du inte ut honom första gången?   Jag inser det är helt obegripligt för många vad som händer i ett förhållande med en man som misshandlar psykiskt och fysiskt. Det är något jag verkligen förstår, för hur skulle man kunna fatta?...

Av Li-Lo - 12 maj 2017 08:22

Små saker händer.     Det börjar ta sig på balkongen, även om de senaste dagarna inte precis inbjudit till långa sittningar. Annat var det förra helgen, då kunde jag sätta mig och avnjuta     en dansk vän. Vi trivs bra ihop, lagom mjuka...

Presentation


Är det nåt som gör mig glad, så är det KOMMENTARER!!!
Jag besvarar dem alltid HÄR på plats.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards