kucke-li-lo

Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

Fredags-fnoskig?

Av Li-Lo - 30 mars 2012 12:45

Eller kan det vara tanken på att jag i morgon ska gå med Mikaela på teater, det var ju hon som vann tävlingen jag hade här i början av året?


Jag var och klippte mig igår, gjorde lite slingor i mitt hennade hår, det blev fräsigt, snyggt och jag är jättenöjd. Här går jag och klipper mig, hos Ariadna som är både noggrann och superduktig. Rekommenderas varmt!


Trots att kylan hälsar på igen, är jag fortfarande vårglad och vägrar sätta på mig mina kängor, gungar i stället fram i mina kopior av massai-skor


 

De fåt mig att känna mig lång lite längre och lite småskuttig där till.


Häromdagen hände det sig att Mambo-sonen kom med samma tunnelbana som jag och erbjöd sig frivilligt att gå med mig till affären samt att bära hem kassarna!


I morse när jag gosade lite med mina odlingar, såg jag att mina övervintrade habanero, både en vit och en röd, har fått sina första små knubbiga frukter. Herre min je, så glad jag blev. Inbillar mig att den glädje, stolthet och lycka som bubblade upp i mig endast överträffas av att bli mor- eller farmor…


Jag såg på Facebook att en ung släkting ingått ett förhållande, att kärleken spirar och gror är ju alltid mysigt. Grattis Marcus!

En annan FB-kompis har fått nytt jobb, grattis till dej också Linda!


Att jag fått en ny vän som jag kan umgås otvunget och lättsamt med är fanimej värt massor det också.


Jag är stolt över mig själv, att jag fortsätter vecka ut och vecka in med min träning. Dessutom gnisslar jag och Carl en hel del mitt i vardagsrummet till Kära Makes förtret, men jag behöver den där omgången ett par gånger i veckan, så han får allt stå ut!


Eftersom jag är en Vikt-Vägrare har jag ingen aning om jag minskat ett enda gram i vikt, men jag känner mig starkare och tycker jag är mindre gråblek i nyllet och det är gott nog för mig.

Nää, förresten, innan jag började såg jag ut som Homer Simpson även när jag stod upp, nu får jag allt sätta mig för att få till själva munnen!


 

(OBS! det är INTE jag till höger på bilden, men jag såg ut så, jag lovar!)


Jag är också nöjd med att jag fattade beslutet att vara mamma och inget annat till Öbo-sonen, det känns rätt, bra och riktigt.

Jag är riktigt klok ibland.


Meh!


Kan jag tänka mig att den mer pessimistiskt lagda läsare stönar, kan hon inte hitta nåt att gnälla på? Allt kan väl för faan inte vara rosenrött och skimrande?


Joo, då men det tar vi en annan gång, idag tänker jag fortsätta vara sprudlande glad, så det så!


                                     Pussen då   !









 
 
Ingen bild

Mikaela

30 mars 2012 13:52

Var får du allt i från? Inte för att jag bryr mig, är bara så glad att jag får skratta åt dina tokerier och förundras över din klokskap.
Glad också för att jag ska få gå på teater och sedan stoppa nåt spännande i min mage som mest har fått coca-cola och proviva några dagar.
Ses i morgon :)
Kram så länge.

Li-Lo

30 mars 2012 13:55

Tokerier???? Va? Här försöker man vara livscoach och inspiration och världens klokaste : )
Ses, kramkram

 
Gun

Gun

30 mars 2012 14:09

Klart du ska vara sprudlande glad! Det är du värd, så det så. :)

http://horni.blogg.se

Li-Lo

30 mars 2012 14:23

Åh, är jag? Tack, tack!

Ha en trevlig helg, kramkram

 
Ama de casa

Ama de casa

30 mars 2012 14:54

Härligt med positivitet och skojsigt att gå på teater :-)

Grattis till bebisarna!

http://amacasa.wordpress.com

Li-Lo

30 mars 2012 14:57

Ja, det var jättelänge sen jag var på teater, så det ska bli kul,verkligen :)

Tack, det känns härligt att bli mor-farmor till såna små rara knubbisar.

Trevlig helg

 
Ama de casa

Ama de casa

30 mars 2012 15:23

sv: Vi köpte faktiskt apelsiner på byggmarknaden igår (jo, dom säljer det där. Och citroner). 5 kg för 1,80 euro. Dyrt! ;-)
Och frukostbrödet bakade jag själv i morse.
(En av sakerna är ljug, du får själv gissa vilken... ;-) )

http://amacasa.wordpress.com

Li-Lo

30 mars 2012 15:47

Det verkar ju helt orimligt att de säljer apelsiner på en byggmarknad så jag gissar på brödet : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Li-Lo - 18 oktober 2019 10:47


    Undrar hur många gånger jag har hört det under mina nästan 20 år på den här arbetsplatsen? Och troligen alla andra som arbetar i offentlig förvaltning.   Vanligtvis betyder det att personen i fråga anser att jag ska göra precis som den ...

Av Li-Lo - 28 mars 2019 16:17

    Nu har det varit rättegång och domen kom häromdagen. Det var min första erfarenhet av rättssystemet. En utmattande, krävande och lång sådan. Alltså, egentligen var det ju bara tre och en halv timme, men den tiden sög musten ur mig, på så må...

Av Li-Lo - 18 februari 2019 10:37

Jag behöver det, och varje enda liten gnutta av att någon annan kan känna igen sigoch kanske kan leda till att de tar klivet är så mycket värd, så mycket! Allt handlade om att till varje pris stanna kvar i Bubblan.   Den Bubbla vi hade från bö...

Av Li-Lo - 7 januari 2019 14:01

  Varför kastade du inte ut honom första gången?   Jag inser det är helt obegripligt för många vad som händer i ett förhållande med en man som misshandlar psykiskt och fysiskt. Det är något jag verkligen förstår, för hur skulle man kunna fatta?...

Av Li-Lo - 12 maj 2017 08:22

Små saker händer.     Det börjar ta sig på balkongen, även om de senaste dagarna inte precis inbjudit till långa sittningar. Annat var det förra helgen, då kunde jag sätta mig och avnjuta     en dansk vän. Vi trivs bra ihop, lagom mjuka...

Presentation


Är det nåt som gör mig glad, så är det KOMMENTARER!!!
Jag besvarar dem alltid HÄR på plats.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards