kucke-li-lo

Direktlänk till inlägg 1 mars 2012

Vild och vacker

Av Li-Lo - 1 mars 2012 15:00

Vissa dagar känns det så där himla bra.

Allting fungerade i morse, vi bråkade inte om badrummet, jag var färdig i god tid och glömde ingenting när jag gick hemifrån!

Hoppade av tunnelbanan vid Slussen och gick genom Gamla Stan och över Vasabron. Jag lyssnade på härligt gungande rytmer i öronen och kände mig Vild och Vacker där jag gled fram.

Kanske har det att göra med mitt musikval just då?

Låten har jag fått av en man, han är med och spelar själv.


Sen började jag fundera lite.

Alltså, när man är gift, lever i ett förhållande.

Är det okej att bli uppfylld av värme och lycka när man tänker på en annan man?


Inte är det väl möjligt att radera ut minnen av underbara män man känt innan?


Mannen som gett mig musiken jag lyssnade till i morse till exempel. Jag skulle aldrig kunna leva med honom (inte för att han skulle vilja det med mig heller), men ååh, vad jag uppskattar det lilla vi har haft tillsammans.

Eftersom jag är en vuxen kvinna kan jag tala om att det var en mer eller mindre rent sexuell ”relation”. Jag tycker personligen att det faktiskt är en relation, när man är tillsammans på grund av att båda vill det. Även om vi bara träffades med avsikt att ha sex, hann vi alltid med varma, roliga, allvarliga och ärliga samtal också. Han är en sådan man, som verkligen kan få en kvinna att känna sig Vild och Vacker!

Innan jag träffade Kära Make, fanns det ett antal sådana män som jag träffade då och då. Jag relaterade till dem, det tycker i alla fall jag. På så sätt att jag tyckte mycket om dem, även om ingen av dem eller jag var det minsta intresserade av att ha ett förhållande med varandra.


Vi fyllde funktioner i varandras liv helt enkelt. Jag hade varit ensamstående i så många år. Under de åren var min syn på mig själv rätt sorglig, jag var liksom bara Mamma, punkt slut!


När jag började träffa män igen, var det just det behovet jag hade.

Att få känna mig Vild, Vacker och Värd att åtrå!  


Jag hade inget behov av att ha en man vid min sida i min vardag, men att göra mig lite fin, sätta på mig kläder jag kände mig snygg i och få njuta av närhet var helt enkelt underbart efter många år i celibat.


Jag vet att andra tyckte det var konstigt, de sa att de inte skulle kunna ha sex med någon de inte älskar.

Men jag gjorde ju det, älskade dem!

Just då och när vi skildes åt igen. Då var jag uppfylld av varma härliga känslor som gjorde mig lycklig. Efter en dag eller två, var jag bara glad att jag var ensam och att ingen lade sig i vad jag gjorde, med vem jag gjorde det eller varför.


Nu är jag gift och har en bra och fin man vid min sida. (och snygg så det tjongar om det också!)

 

 Det är skönt och lugnt att kunna älska någon trots alla fel och brister. Trots att vi inte alltid är sams och har vanor och ovanor som måste jämkas så att vi står ut med varandra.


Men minnen av andra män och glädje de gett mig, de tänker jag faktiskt behålla och njuta av lite då och då, det kan väl inte vara fel? och förresten även om någon tycker att det är fel, så kommer det jag i alla fall att göra det, speciellt när jag påminns om någon av dem genom härlig  musik, så det så!



                                         Pussen då   !

 
 
Gun

Gun

1 mars 2012 20:22

Klart det inte är fel, man kan ju inte sudda ut sina minnen bara för att man träffar någon som man vill leva ihop med.

http://horni.blogg.se

Li-Lo

1 mars 2012 20:43

Nä, det var väl det jag tänkte ; )

 
Ama de casa

Ama de casa

1 mars 2012 22:03

Jag tycker inte heller att det är fel. Trots att jag träffade Anders när jag var 16, och "blev ihop" när jag var nyss fyllda 17, så minns jag många av mina ungdomskärlekar. Fast kanske inte på ett sexuellt plan. Men KÄR det var jag! :-)

http://amacasa.wordpress.com

Li-Lo

2 mars 2012 08:25

Minnen kan man ju inte radera, faktiskt :)

 
Hanna

Hanna

2 mars 2012 14:46

Jag tycker det är helt rätt! Jag tycker att om du är i ett förhållande så får du njuta av synen av andra människor och minnet från tidigare relationer. Det går inte att enbart tänka på en person alltid och enbart tycka en person är vacker. Bara för att det finns andra människor som också är vackra så gör ju inte det den personen du älskar mindre vacker eller att du älskar honom mindre.
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Li-Lo

2 mars 2012 15:01

Nä, som om man hade köpt en snygg tavla och aldrig fick titta på någon annan snygg tavla nåt mer...

Ha det gott, kramkram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Li-Lo - 18 oktober 2019 10:47


    Undrar hur många gånger jag har hört det under mina nästan 20 år på den här arbetsplatsen? Och troligen alla andra som arbetar i offentlig förvaltning.   Vanligtvis betyder det att personen i fråga anser att jag ska göra precis som den ...

Av Li-Lo - 28 mars 2019 16:17

    Nu har det varit rättegång och domen kom häromdagen. Det var min första erfarenhet av rättssystemet. En utmattande, krävande och lång sådan. Alltså, egentligen var det ju bara tre och en halv timme, men den tiden sög musten ur mig, på så må...

Av Li-Lo - 18 februari 2019 10:37

Jag behöver det, och varje enda liten gnutta av att någon annan kan känna igen sigoch kanske kan leda till att de tar klivet är så mycket värd, så mycket! Allt handlade om att till varje pris stanna kvar i Bubblan.   Den Bubbla vi hade från bö...

Av Li-Lo - 7 januari 2019 14:01

  Varför kastade du inte ut honom första gången?   Jag inser det är helt obegripligt för många vad som händer i ett förhållande med en man som misshandlar psykiskt och fysiskt. Det är något jag verkligen förstår, för hur skulle man kunna fatta?...

Av Li-Lo - 12 maj 2017 08:22

Små saker händer.     Det börjar ta sig på balkongen, även om de senaste dagarna inte precis inbjudit till långa sittningar. Annat var det förra helgen, då kunde jag sätta mig och avnjuta     en dansk vän. Vi trivs bra ihop, lagom mjuka...

Presentation


Är det nåt som gör mig glad, så är det KOMMENTARER!!!
Jag besvarar dem alltid HÄR på plats.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards