kucke-li-lo

Direktlänk till inlägg 30 januari 2011

Drygt 10,5 på pinsamhetsskalan ?

Av Li-Lo - 30 januari 2011 10:12

Efter den vurpan jag gjorde idag, har jag väldigt, väldigt svårt att tänka mig någon situation som skulle kunna bli mer pinsam   !

Med en väninna var jag på Liljeholmsbadet idag.

 

Vi var mest ute efter att basta och plaskade bara lite i det trettiogradiga vattnet. Förresten var den lilla bassängen så full med barn och föräldrar att det inte gick att göra mycket annat.

Fast vi båda är Stockholmstjejer hade ingen av oss simmat där förr. Vi pratade om hur mysigt det måste vara på sommaren när man kan gå ut på den verandan som syns på bilden.

När jag står och torkar mig, säger min kompis som blåser håret, det ÄR öppet, man kan gå ut.

Ivrig som jag är lindar jag den snålt tilltagna handduken runt min lilla mjuka kropp och knuffar upp den tröga dörren.

Inte vet jag varför jag trodde att bara fötter inte glider på is???


Det gör dom!

När dom gör det håller man inte fast den lilla handduken längre!

Då ligger man naken på kall is och vågar inte röra sig, fast där står en man i badrock och generat undrar om man är okej, samtidigt som han gör allt för att få den lilla handduken att åter täcka kroppen, som nyss skrubbats till mer rosa än på länge efter bastubadet!

Poor guy   !!

Som tur är blev jag så chockad och så rädd att jag inte blev generad, just då...

Så där ja, nu finns det nog inte så jättemycket kvar för mig i pinsamhetsväg att prestera!   

Det finns just inte heller så många ställen på min kropp som inte värker, hand, axel, höft, knä, armbåge och nåra till.

Dags att dra nåt gammalt över sig, gonatt och

Pussen då   !

 
 
Ingen bild

Mikaela

30 januari 2011 12:26

Du offrar visst både liv och prestige för att underhålla oss, även om det inte var planerat. Lär väl dröja innan du visar dej där igen. Hoppas kroppen läker och därmed även det tilltufsade - är egot rätt ord? Minnen bleknar och nya förhoppningsvis positivare minnen tar deras plats. Jag undrar om mannen i fråga var gentlemannamässig nog för att hålla blicken borta från dina kvinnliga attribut och vad han berättade för sina vänner. Sov vanligt kunde det har varit värre, du kan säkert komma på många som du är glad över att det inte var som stod där. Hoppas du håller dej på benen, alternativt i soffan i dag. Kram.

Li-Lo

30 januari 2011 15:34

Vad gör man inte för att fånga läsare och mäns intresse. Inte ens den värsta casanovan lär ha funnit nåt intressant att se i den positin jag befann mig i : ) Tycker mest synd om honom, faktiskt, det kan inte ha varit en trevlig upplevelse.
Så fort smärtan i korsrygg och andra ställen har lagt sig kommer jag att skratta åt detta.
Och tänk om jag varit 15-20 år??? Vilket trauma, nu bar jag min äventyret och min snålt tilltagna handduk med stolthet..

Tar det lugnt idag, det är jag värd! Kram

 
Ingen bild

Eva

30 januari 2011 17:59

Det är inte så vanligt med broddar när man är i badhus, men det kanske skulle vara något för dig.. finns det badtofflor med inbyggda broddar kanske :) Kul var det att läsa om i a f! Kram!

Li-Lo

30 januari 2011 19:06

Jag hade ju inte ens badtofflor : ) Men som sagt när det slutar göra ont, kommer jag kunna flina åt detta, eller det gör jag redan när jag tänker på den stackars mannen...

 
Moma

Moma

31 januari 2011 18:15

NEJ; din stackare, vad hemskt!! Jag tycker nog mer synd om dig än mannen som råkade bli åskådare! Hahaha, fy vad dråpligt!

Syrran och jag var och badade i medis en gång. Hon var snabbare än jag och hade hoppat upp och väntade på mig längst bort, från utgången sett, medan jag gjorde sista varvet och var närmast utgången när en man pickar henne på axeln och sa "du blöder visst..." Varpå hon ser att det rinner röda rännilar längst med hela henne.

Hon hade börjat blöda näsblod i all iver att vinna,och jag var för långt bort för att se eller höra och hon fick snällt tassa ensam och rödstrimmig genom hela badhallen. Du kan ju tänka dig hur det såg ut när det blandades ut med vattnet på kroppen :-) Du kanske såg filmen Carry när det begav sig..?
Kramen
Och bamsegrattis i förskott!!

http://www.momaskitchen.se

Li-Lo

31 januari 2011 19:41

Tack för grattis och för att du tycker synd om mej, det gör jag med efter en arbetsdag : (
Det gör ont!

Det är inte lätt att vara tävlingsmänniska, tur för mig att jag bara är det i frågesporter och tipspromenader, de utlöser sällan ansträngningsnäsblod..
Tårtan du gjort var superfin, du är så duktig!

Kram

 
Levidag

Levidag

1 februari 2011 20:15

Hahaha, men usch,kan inte låta bli o skratta, förlåt. Måste ha gjort jätteont,tur att du inte bröt något,kunde ha gått riktigt illa.Men lite blottarfasoner är väl inget, dessa dagar ;))

http://www.Levidag.bloggplatsen.se

Li-Lo

2 februari 2011 09:24

Det är till för att skrattas åt! alla "plågorna" börjar gå över så jag hade tur som sagt.

Hoppas du kryar på dej kvickare än fort

 
Gun

Gun

2 februari 2011 09:24

Det låter ju lite kul när du beskriver det, men jag vet numera att det inte är roligt att ramla handlöst, och då var ju jag dessutom fullt påklädd, som sagt, så jag tycker riktigt synd om dig! Konstigt att man skäms så när man ramlar omkull.. Kram!

http://horni.blogg.se

Li-Lo

2 februari 2011 10:01

Det var inte kul just då, men när jag tänker på det nu så är det faktiskt mer dråpligt än pinsamt : )

Som sagt, så länge frakturerna uteblir kan jag leva med det Kram

 
Renee

Renee

2 februari 2011 11:51

En väldigt jobbig händelse, jag lider med dig.

http://www.reneemari.blogg.se

Li-Lo

2 februari 2011 12:38

Lite jobbig när det gjorde ont, men nu mest lustig faktiskt : )

 
Tonårsmorsa / Fatou

Tonårsmorsa / Fatou

23 februari 2012 10:07

Hehe, svårt att låta bli att skratta, fast jag tycker synd om dig också! Och ja, du hade rätt! Det var mycket mer pinsamt än min egen vurpa igår! :-)

http://fatou.se

Li-Lo

23 februari 2012 18:45

Jag hade också svårt att inte skratta när det gått ett par dar!

Nog bland det pinsammaste jag gjort : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Li-Lo - 18 oktober 2019 10:47


    Undrar hur många gånger jag har hört det under mina nästan 20 år på den här arbetsplatsen? Och troligen alla andra som arbetar i offentlig förvaltning.   Vanligtvis betyder det att personen i fråga anser att jag ska göra precis som den ...

Av Li-Lo - 28 mars 2019 16:17

    Nu har det varit rättegång och domen kom häromdagen. Det var min första erfarenhet av rättssystemet. En utmattande, krävande och lång sådan. Alltså, egentligen var det ju bara tre och en halv timme, men den tiden sög musten ur mig, på så må...

Av Li-Lo - 18 februari 2019 10:37

Jag behöver det, och varje enda liten gnutta av att någon annan kan känna igen sigoch kanske kan leda till att de tar klivet är så mycket värd, så mycket! Allt handlade om att till varje pris stanna kvar i Bubblan.   Den Bubbla vi hade från bö...

Av Li-Lo - 7 januari 2019 14:01

  Varför kastade du inte ut honom första gången?   Jag inser det är helt obegripligt för många vad som händer i ett förhållande med en man som misshandlar psykiskt och fysiskt. Det är något jag verkligen förstår, för hur skulle man kunna fatta?...

Av Li-Lo - 12 maj 2017 08:22

Små saker händer.     Det börjar ta sig på balkongen, även om de senaste dagarna inte precis inbjudit till långa sittningar. Annat var det förra helgen, då kunde jag sätta mig och avnjuta     en dansk vän. Vi trivs bra ihop, lagom mjuka...

Presentation


Är det nåt som gör mig glad, så är det KOMMENTARER!!!
Jag besvarar dem alltid HÄR på plats.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards